Zuideinde 38, 7941 GH Meppel 0522 - 854 237

In harmonie met de waterpijp

 

‘We leven tegenwoordig in een wereld waarin dynamiek en drukte ons leven bepalen, waarin het moeilijk is om even tot jezelf te komen. Gelukkig bent u bij ons altijd van harte welkom om tot rust te komen. U kunt bij ons terecht voor een lekker avondje uiteten, én u kunt bij ons terecht voor een avondje ontspannen met een waterpijp.

De waterpijp is een veel besproken product in de laatste jaren. De waterpijp, ook wel ‘shisha’ genaamd, komt voort uit de geschiedenis van het midden-oosten. Het is in de Arabische cultuur een mogelijkheid om te ontspannen en om te genieten van de rust.

Het water in de waterpijp is bedoeld om de rook te filteren waardoor de rook een puurdere en lekkerdere smaak krijgt. Er wordt ook gezegd dat doordat de rook gefilterd wordt, het gezonder is. De smaken die u kunt kiezen voor de waterpijp zijn bijna ontelbaar. Zo kunt u de smaken: appel, bosbes, cheesecake, munt en ga zo maar door kiezen. Heerlijk!

In onze zaak kiezen wij ervoor om met dampsteentjes te werken. Dit zijn steentjes die bedekt zijn met een siroop dat tijdens het verhitten stoom afgeeft. De siroop bevat geen teer en/of nicotine. We hebben hiervoor gekozen omdat rokers en niet rokers dan kunnen genieten van een shisha.

De waterpijp is uitsluitend na 22:00 uur te bestellen. Dit doen we zodat onze gasten eerst van hun diner kunnen genieten zonder gehinderd te worden door de rook. Aansluitend op het diner kan er altijd een waterpijp besteld worden.’